Over ons.

Foeniks Bewindvoering is een jong bedrijf met een andere zienswijze dan reguliere bewindvoerderskantoren. Wij gaan er van uit dat u snel wilt worden geholpen en doen dit ook.

Wij staan voor u klaar

Foeniks bewindvoering kent geen wachtlijsten tenslotte hoe sneller u wordt geholpen hoe beter het is. Elke dag uitstel zorgt er voor dat de problemen groter worden.

Maak gerust eens een afspraak met ons als u hier meer van wilt weten en serieus belangstelling heeft. Ook gaan we ervan uit dat u een mens bent en geen nummer en dus ook zodanig wilt worden behandeld. Dat klinkt misschien als een open deur, maar bij hoeveel organisaties gebeurt dit wel?

Kom kennis maken

Verder kunnen we nog heel veel vertellen over hoe goed we zijn, maar maak gewoon eens kennis met ons en ondervindt het zelf. Wij horen graag van u.

Erkend leerbedrijf
Wij hebben veel ervaring met het begeleiden van studenten op MBO en HBO niveau. Foeniks is een erkend leerbedrijf voor MBO opleidingen. We zijn maatschappelijk betrokken en investeren in (toekomstige) werknemers. www.encabo.nl www.encabo.nl

Back to Top